Blog

Top 10 beste cameratassen en koffers in 2021

Het bezitten van een camera betekent wel een extra investering in apparatuur en accessoires en het zou allemaal moeten beginnen met een degelijke tas of koffer. Cameratassen zijn een verplicht accessoire geworden dat de apparatuur helpt beschermen tegen schade en het zal een lucratieve manier zijn om de uitrusting te dragen. Zonder verder oponthoud hier zijn de top 10 beste cameratassen en koffers in 2021 beoordelingen.

10. Basics-rugzak voor SLR / DSLR-camera’s

10. AmazonBasics-rugzak voor SLR DSLR-camera's

De Basics camerarugzak biedt behoorlijke functionaliteit en ruimte voor camerabezitters. Het grote binnencompartiment is voorzien van wandbekleding voor superieure bescherming tegen schokken, water en stof. Het model is groot genoeg voor twee grote DSLR-camera’s en meerdere objectieven. Het kan ook een statief bevatten en wordt geleverd met extra zijvakken voor kleine accessoires.

9. Case Logic DCB-304 Compacte systeem- / hybride cameratas

9. Case Logic DCB-304 Compacte systeembehuizing voor hybride camera

De DCB-304 cameratas van Case Logic is een compact model waarin slechts één grote SLR / DSLR-camera en een paar kleine accessoires passen. Het is een goede keuze voor degenen die de camera mee moeten nemen, maar ze hebben niet veel uitrusting nodig, zoals extra lenzen of een statief. Het wordt geleverd met een zacht gevoerd interieur en een waterdichte constructie, evenals extra zijvakken voor kleine accessoires en batterijen.

8. Basics grote cameratas

8. AmazonBasics grote cameratas

De Basics-tas is een eenvoudige tas met een redelijke binnenruimte. Het heeft een groot compartiment voor een full size DSRL-camera en kleinere vakken voor accessoires zoals lens of verlichting. Het heeft ook een kleine sleuf voor tablets of andere kleine apparaten. Het model is gemaakt van waterdicht polycarbonaat en het is een van de meer betaalbare cameratassen.

7. eCost Deluxe rugzak voor digitale camera’s

7. eCost Deluxe rugzak voor digitale camera's

eCost biedt een van de meest betaalbare camerarugzakken op de markt. Het biedt niet hetzelfde beschermingsniveau als de duurdere modellen, maar er is wel voldoende ruimte voor apparatuur. Het bevat 7 interne verdelers en 2 zijvakken, evenals een vulling die een beetje demping en schokabsorptie biedt.

6. BESTEK canvas digitale cameratas

6. BESTEK canvas digitale cameratas

BESTEK heeft veel cameratassen die voornamelijk als modeaccessoires zijn ontworpen. De Waterproof Canvas is een mooie cameratas die een minimaal beschermingsniveau biedt. Het heeft gewatteerde binnenwanden en een waterdichte constructie. Het interieur is ruim genoeg voor een full size camera en diverse accessoires.

5. Lowepro Fastpack 350

5. Lowepro Fastpack 350

Lowepro’s Fastpack 350 is een geweldige camerarugzak voor degenen die de beste bescherming nodig hebben die ze kunnen krijgen voor hun uitrusting. Het heeft een stevige constructie met een waterbestendige constructie die beschermt tegen slijtage en vocht. Het model is gemaakt met een toegangspaneel van 180 graden en aanpasbare verdelers. Het biedt ook veel opbergruimte aan de binnenkant en extra zijvakken.

4. Case Logic DCB-309

4. Case Logic DCB-309

Case Logic is een van de meer populaire merken en vooral vanwege de diversiteit aan rugzakken en tassen die ze aanbieden. De DCB-309 is een van hun meest gewaardeerde rugzakken met een redelijk prijskaartje en grote betrouwbaarheid. Het heeft een groot hoofdcompartiment voor DSLR-camera’s en twee kleinere compartimenten voor accessoires, tablets en andere gadgets. Het model heeft verstelbare verdelers en kan ook een fullsize 15 inch laptop dragen.

3. Evecase grote cameratas

3. Evecase grote cameratas

De Evecase is voornamelijk gemaakt voor degenen die graag reizen en wat van hun spullen bij zich hebben. Het is een geweldige tas met behoorlijke binnenruimte en stevig gebouwd. Het biedt betrouwbare bescherming en wordt geleverd met een vintage design waardoor het ook een interessant modeaccessoire is.

2. Koolertron Vintage PU LeatureCamera Tas

2. Koolertron Vintage PU LeatureCamera Tas

Koolertron is een geweldige tas voor degenen die iets modieus en waterdichts willen. Het model is gemaakt van duurzaam PU-leer dat zowel waterafstotend als schokabsorberend is. Het heeft net genoeg binnenruimte voor een camera van volledige grootte en verschillende accessoires of twee lenzen. Het model kan ook als vrijetijdstas worden gebruikt en is een van de meer betaalbare cameratassen.

1. Case Logic SLRC-206 SLR-camera en 15,4-inch laptoprugzak

1. Case Logic SLRC-206 SLR-camera en 15,4-inch laptoprugzak

De Case Logic SLRC-206 is de ultieme rugzak voor de fotografieliefhebbers die een complete reisoplossing nodig hebben. Hij is groot genoeg voor een 15 inch laptop en twee camera’s, evenals verschillende lenzen en andere accessoires. Het model is gemaakt van een waterdicht materiaal en een superieure vulling aan de binnenkant die het hoogste niveau van bescherming voor de uitrusting biedt.

Bij cameratassen spelen afmetingen een belangrijke rol. Niet iedereen heeft een rugzak nodig en een simpele tas is voor sommigen misschien net iets te klein. Het is een keuze die wordt bepaald door de behoeften van de fotograaf en de hoeveelheid uitrusting die hij in de buurt moet hebben. Onze top 10 bevat modellen die bij elke behoefte en elk budget passen.

Similar Posts