Blog

Top 10 beste achteruitkijkcamera’s voor auto’s in 2021

Voor sommige achteruitkijkcamera’s zijn ze echt levensreddend. Parkeren is altijd een gedoe geweest en niet iedereen heeft er vertrouwen in. Leven in de moderne tijd heeft zijn voordelen, aangezien we nu achteruitkijkcamera’s hebben. De modellen zijn het afgelopen decennium continu verbeterd, omdat de resolutie van camera’s is toegenomen, waardoor ze veel gemakkelijker te zien zijn. Van alle beschikbare modellen zijn er slechts 10 geselecteerd.

Beste achteruitkijkcamera’s voor auto’s in 2021

Hier zijn de top 10 beste auto achteruitkijkcamera’s in 2021 beoordelingen.

 

10. Ouku 420TVL

10. Ouku 420TVL

De Ouku 420TVL is een degelijke achteruitkijkcamera die extra functies biedt om er een accessoire van te maken. Het wordt geleverd met nachtzicht dat de zichtbaarheid in het donker vergroot en een kleine 1/3 CMOS-sensor. Het model biedt uitstekende HD-videofeeds en wordt geleverd met 9 ingebouwde infraroodlampen. Het is ook een van de meest betaalbare modellen op de markt, maar hij wordt niet geleverd met een lcd-scherm en moet apart worden aangeschaft.

9. Esky HD EC170-25

9. Esky HD EC170-25

De Esky HD EC170-25 is een middenklasse model dat wordt geleverd met een kleine camera die achterop de auto gemonteerd kan worden. Het heeft een kijkhoek van 170 graden en vereist een voeding van 9V tot 24V. Ondanks het lage prijskaartje is het model in staat om HD-videostreams op een LCD-scherm aan te bieden. Het volledige pakket bevat alleen de camera en het scherm moet apart worden aangeschaft.

8. LotFancy Car Rear View Monitor

8. LotFancy Car Rear View Monitor

LotFancy’s achteruitkijkmonitor voor auto’s biedt een uitstekende deal voor het geld. Het is een betaalbare kit die wordt geleverd met een kleine camera, een groot 7 inch TFT-scherm ingebouwd in de spiegel, alle benodigde kabels en een kleine afstandsbediening. Het model ondersteunt NTSC-videoformaten en wordt geleverd met bedieningselementen voor contrast, kleuraanpassingen en helderheid. Als extra opmerking ondersteunt het model resoluties van 480 bij 234 pixels.

7. Pyle PLCM7500

7. Pyle PLCM7500

Pyle PLCM7500 is een van de meer populaire modellen die door de fabrikant worden aangeboden. Het wordt geleverd als een complete set met een 7 inch 420p LCD-scherm, een kleine camera die aan de achterkant van de auto kan worden gemonteerd en alle benodigde kabels. Om de bediening te vergemakkelijken wordt het model geleverd met een afstandsbediening waarmee de gebruiker de videokwaliteit kan aanpassen en op afstand kan bedienen.

6. Sain Store Nachtzicht Auto Achteruitrijcamera

6. Sain Store Nachtzicht Auto Achteruitrijcamera

De achtercamera van Sain is een eenvoudig apparaatje dat in een basispakket wordt geleverd. In de kit vinden gebruikers de camera met montagebeugels, kabels en de gebruikershandleiding. Hij heeft 6 ingebouwde infrarood LED’s die hem nachtzicht geven en hij is volledig waterdicht. Het model is ontworpen om duurzaam te zijn en uitstekende videofeeds te leveren in alle situaties.

5. TaoTronics TT-CC04

5. TaoTronics TT-CC04

TaoTronics TT-CC04 is een eenvoudige die voornamelijk is gemaakt voor degenen met een beperkte buddy, omdat hij zo betaalbaar is. Het model wordt geleverd met de camera, kabels en de gebruikershandleiding. Het bevat een garantie van een jaar en werkt op alle soorten voertuigen. Het model is gebouwd om duurzaam te zijn, omdat het waterdicht is en bestand is tegen elk weertype. De videokwaliteit is beperkt tot 480p videofeeds, wat redelijk is op een klein scherm.

4. Buyee 170 graden groothoek auto achteruitrijcamera

4. Buyee 170 graden groothoek auto achteruitrijcamera

Buyee auto achteruitrijcamera is een uitstekend apparaat dat wordt geleverd met een laag prijskaartje. Het is extreem klein en wordt geleverd met montagebeugels waardoor het erg moeilijk te herkennen is. Het model is ook waterdicht en kan zelfs bij slechte lichtomstandigheden worden gebruikt. De CMOS-sensor heeft een kijkhoek van 170 graden en biedt videofeeds met een resolutie van 480p, wat vrijwel een standaard is voor alle achteruitkijkcamera’s van auto’s.

3. Esky EC170-06

3. Esky EC170-06

De Esky EC170-06 is waarschijnlijk de kleinste achteruitkijkcamera voor auto’s op de markt. Het is ook een van de meer betaalbare modellen die wordt geleverd met alle benodigde accessoires, behalve een LCD-scherm. Het pakket bevat de camera, kabels en de gebruikershandleiding. De kijkhoek is beperkt tot 170 graden, terwijl de videofeed een resolutie van 480p biedt. Het model ondersteunt ook NTSC-videoformaten en is volledig waterdicht.

2. Esky HD auto achteruitrijcamera met nachtzicht LED’s

2. Esky HD auto achteruitrijcamera met nachtzicht LED's

Esky’s HD-achteruitkijkcamera voor auto’s is een van de beste modellen in onze lijst. Het is een van de weinige modellen die videostreams biedt die hoger zijn dan 480p. De resolutie van het model is zelfs 628 bij 586 pixels en ondersteunt standaard NTSC-videoformaten. Het model heeft een 1/4 inch kleuren CMOS-sensor en is volledig waterdicht. De kijkhoek is beperkt tot 170 graden en wordt geleverd met nachtzicht.

1. E-best auto achteruitrijcamera

1. E-best auto achteruitrijcamera

De E-best-kit is een uitstekende optie voor degenen die een complete oplossing nodig hebben. In de kit vinden gebruikers de camera, alle benodigde kabels, een afstandsbediening en een spiegel met een ingebouwd 4,3 inch scherm. Het LCD-scherm heeft een resolutie van 480 bij 272 pixels wat meer dan voldoende is. Ondersteund videoformaat is de standaard NTSC en voor degenen die moeten parkeren bij slechte lichtomstandigheden, wordt het model ook geleverd met nachtzicht.

De meeste gebruikers zouden haast hebben om een ​​volledige set te krijgen met een achteruitkijkcamera en een lcd-scherm. Degenen die al een LCD-scherm of een spiegel met een ingebouwd scherm hebben, willen misschien een kit kopen die alleen met een camera wordt geleverd. Degenen die alleen de camera bevatten, zijn meestal goedkoper. Als algemeen idee is het altijd aan te raden om naar alle modellen in onze top 10 te kijken en te proberen degene te vinden die aan de behoeften voldoen. Alle achteruitkijkcamera’s die in onze top 10 staan, zijn degelijk en dekken een breed scala aan modellen en prijscategorieën af.

Similar Posts